×

Error message

Notice: unserialize(): Error at offset 4 of 4 bytes in variable_initialize() (line 1202 of /home/yeeorg/public_html/includes/bootstrap.inc).

Vizioni - Misioni

Vizioni - Misioni

Yazıcı-dostu sürüm

Vizioni

Rritja e numrit të miqëve të Turqisë dhe të njerëzve që krijojnë lidhje me Turqinë nga e gjithë bota.

 

Misioni

Rritja e njohjes, besueshmërisë dhe reputacionit të Turqisë në arenën ndërkombëtare.