×

Error message

Notice: unserialize(): Error at offset 4 of 4 bytes in variable_initialize() (line 1202 of /home/yeeorg/public_html/includes/bootstrap.inc).

Pikturë në Ujë

Yazıcı-dostu sürüm

Me mbështetjen e TIKA-së dhe KOMEK (Qendra e Kurseve të Aftësimit Profesional në Konya)në Instituti Junus Emre - Prishtinë së shpejti fillon kursi i Ebru-së(Pikturë në Ujë).

Aplikimet për pjesmarrje:

8-17 Şubat 2019

Ditët dhe orari i kursit:

Çdo të mërkurë prej orës 11.00-14.00

Çdo të ejtën nga ora 16.00-19.00